Svenska |  Dansk | English

Kalkavlagringar och smuts i badrummet

durgols produkter avlägsnarsnabbt och grundligt kalkavlagringar och smuts i ditt badrum. Med durgol är kalkavlagringar inte längre ett problem.

 

Duschmunstycke

Shower_head.jpg

Om duschmunstycket är igensatt med kalk och vattnet sprutar åt alla håll, behöver munstycket avkalkas. För bästa resultat, skruva isär duschmunstycket och lägg det i en behållare med avkalkningslösning (outspädd eller utspädd med lika delar vatten). Vi rekommenderar durgol universal.

 

Dusch, badkar, duschvägg och duschkabin

Bath.jpg

Efter rengöring, använd fönsterskrapa för att undvika att få vattenfläckar på duschvägg och duschkabin. För att göra rent ytor som är svårt kalkbelagda eller smutsiga rekommenderar vi durgol badrumsrengöring.

 

Toalett, handfat, inredning och kranar

Bathroom.jpg

Ytor och inredning som blivit matta är ett tydligt tecken på att badrummet behöver avkalkas. Vi rekommenderar en för ändamålet anpassad avkalkningsprodukt såsom durgol badrumsrengöring eller durgol universal. Efter rengöring, skölj alla ytor noggant med kallt vatten.

 

Kakel

Före rengöring, blöt kakelplattorna med kallt vatten för att skydda fogarna. Vi rekommenderar användning av durgol badrumsrengöring för effektiv rengöring. Skölj sedan rengjorda ytor med kallt vatten.

 

Kranfilter

Tap.png

För att få en kraftig vattenstråle – ingen vill att det bara droppar.

Skruva av filtret och lägg det i en behållare med avkalkningsmedel (t.ex. durgol universal). Skölj noggrant efter avkalkning.

 

Tandborstglas

Glass.png

Kalkavlagringar ser särskilt trista ut i tandborstglas. Avkalka glaset regelbundet genom att använda utspätt eller outspätt avkalkningsmedel, t.ex. durgol universal. Skölj glaset noggrant efteråt i kallt vatten.