Svenska Dansk | English

Kalk og snavs på badeværelset

durgols produkter fjerner kalk og snavs i dit badeværelse hurtigt og effektivt. Med durgol er kalkaflejringer ikke længere et problem.

 

Brusehoved

Shower_head.jpg

Hvis dit brusehoved er tilstoppet med kalk og vandet sprøjter i alle retninger, skal det afkalkes. For at få det bedste resultat skrues bruserhovedet ud og placeres i en beholder fyldt med afkalkningsopløsning (ren eller fortyndet med vand i forholdet 1: 1). Vi anbefaler durgol universal.

 

Bruser, badekar, bruservæg og brusekabine

Bath.jpg

Efter rengøring anvendes en gummiskraber for at forhindre grimme vandmærker på bruservæggen og/eller kabinen. durgol badeværelsesspray anbefales på områder, der er hårdere ramt af snavs og kalkaflejringer.

 

Toilet, vask, fittings og vandhaner

Bathroom.jpg

Triste overflader er et tydeligt tegn på, at badeværelset trænger til afkalkning. Vi anbefaler et speciel afkalkningsmiddel, som f.eks. vores durgol badeværelsesspray eller durgol universal. Skyl grundigt alle overflader med koldt vand efter rengøring.

Fliser

Fliserne skylles over med koldt vand før rengøring for at beskytte fugerne. Vi anbefaler at bruge durgol badeværelsesspray til effektiv rengøring. Derefter skylles de rensede overflader med koldt vand.

 

Vandhanefilter

Tap.png

For en kraftig stråle - fordi ingen kan lide når vandet bare siver. Skru filteret af og anbring det i en beholder fyldt med en afkalkningsmiddel (f.eks. durgol universal). Skyl grundigt efter afkalkning.

 

Tandkrus

Glass.png

Kalkaflejringer er særligt stygge i tandkrus. Afkalk glasset regelmæssigt ved hjælp af et fortyndet eller

ufortyndet afkalkningsmiddel; f.eks. durgol universal. Skyl derefter glasset grundigt med koldt vand.