Svenska |  Dansk | English

Kalkavlagringar och fett i köket

durgol produkter avlägsnar snabbt och grundligt fett och smuts i ditt kök.

 

Arbetsbänkar och spis (glaskeramikhäll eller konventionell spishäll)

Kitchen.jpg

Det krävs mer än bara vatten för att få bort bakterier och smuts. Vi rekommenderar durgol köksrengöring, ett enkelt och hygieniskt sätt att få bort smuts och bakterier.

För spishällar rekommenderar vi en produkt som är effektiv mot fett, såsom durgol köksrengöring. Köksrengöringsmedlet gör det enkelt att rengöra spishällen och få den skinande ren igen.

 

 

Diskbänk, inredning och kranar

Tap.png

Diskbänken är den del av köket som används mest. Därför bör den rengöras regelbundet. Detta sker enkelt med durgol köksrengöring.

 

Filterkaffebryggare

coffee.png

Filterkaffebryggare bör också avkalkas regelbundet för att bibehålla hög kvalitet på kaffet. Bästa lösningen är att använda en avkalkningsprodukt som durgol universal. Följ bara instruktionerna på flaskan och skölj sedan noggrant med vatten.

 

Vattenkokare

kettle.png

Att se till att hushållsapparater hålls fria från kalk-avlagringar är ett enkelt sätt att spara energi. När allt kommer omkring, så är kalkavlagringar inte bara fula – de kräver också en massa energi, eftersom de där envisa avlagringarna hindrar vattnet från att värmas upp snabbt. durgol universal är perfekt för att rengöra din vattenkokare. Avkalkningsmedlet kan också späs ut med vatten.

 

Pannor, grytor och vaser

pot.png

För att avlägsna fula kalkfläckar från pannor, grytor och vaser, är den idealiska lösningen avkalkningsmedel såsom durgol universal. Häll medlet i pannan eller grytan (outspätt eller utspätt med lika delar vatten), låt verka en god stund och skölj sedan noggrant.

 

Kranfilter

Tap2.png

En rejäl vattenstråle gör det enklare att diska. Därför bör du regelbundet avkalka kranfilter. För bästa resultat använd en avkalkningsprodukt. Skruva bara bort filtret och blötlägg i en kopp durgol universal. Skölj sedan noggrant.