Svenska Dansk | English

Kalk og fedt i køkkenet

durgols produkter fjerner fedt og snavs i køkkenet hurtigt og effektivt.

 

Bordplader og komfur (glaskeramisk eller konventionel)

Kitchen.jpg

Det kræver mere end bare vand at rense bakterier væk. Vi anbefaler durgol køkkenspray, den nemme og hygiejniske måde at komme smuds og snavs til livs. Til kogeplader anbefaler vi en stærk fedtbekæmpende rengøringsmiddel som durgol køkkenspray. Køkkensprayen gør det nemt at rengøre kogeplader og genoprette en strålende glans.

 

Køkkenvask, armaturer og vandhaner

Tap.png

Køkkenvasken er den hyppigst anvendte del af køkkenet. Regelmæssig rengøring er nødvendig. Dette gøres nemt med durgol køkkenspray.

 

Filterkaffemaskiner

coffee.png

Filterkaffemaskiner skal også afkalkes regelmæssigt for at sikre kaffe af høj kvalitet. Den bedste løsning er en afkalkningsmiddel som durgol universal. Følg blot instruktionerne på flasken og skyl derefter grundigt med vand.

 

Elkedler

kettle.png

At holde apparater fri for kalk er en rigtig nem måde at spare energi på. Kalk er ikke bare grimt at se på - det bruger også en masse energi, fordi kalkaflejringer forhindrer vand i at opvarme hurtigt. durgol universal er ideel til rengøring af din kedel. Afkalkningsmidlet kan også fortyndes med vand.

 

Gryder, pander og vaser

pot.png

Den ideele løsning til at komme grimme kalkaflejringer fra gryder, pander og vaser til livs er et afkalkningsmiddel som durgol universal. Tilsæt afkalkningsmiddel til gryden eller panden (direkte eller fortyndet 1: 1 med vand), lad stå et stykke tid og skyl derefter med vand.

 

Vandhane

Tap2.png

En kraftig vandstrøm gør det lettere at vaske op. Derfor anbefales det regelmæssigt at afkalke filteret og brug af et professionelt afkalkningsmiddel er den bedste løsning. Skru blot filteret af og læg det i blød i en kop durgol universal. Skyl derefter grundigt.