Bath_new.png

durgol badeværelsesspray

Et rengøringsmiddel til hele badeværelset

Vores durgol baderumsspray rengører hele dit badeværelse nemt, hurtigt og effektivt. Det kraftfulde durgol-rengøringsmiddel fjerner effektivt kalk og snavs fra fittings, håndvaske, brusekabiner, fliser og andre overflader – og efterlader et skinnende rent badeværelse. Takket være den unikke vandafvisende effekt af vores produkt forbliver overfladerne rene i længere tid.

Oversigt over salgspointer


1. Velegnet til hele badeværelset

durgol badeværelsesspray er et kraftfuldt og effektivt våben mod kalk og snavs. Det sikrer høj hygiejne og er ekstremt nem at bruge (spray på – skyl af - færdig, ingen grund til at tørre efter). Med havduft.

2. En unik vandafvisende effekt holder overfladerne rene i længere tid

durgol baderumssprayhar en vandafvisende effekt, der forhindrer nyt snavs i at samle sig. Dette holder overfladerne rene og skinnende i længere tid.

3. Bionedbrydelig

Ikke alene har durgol badeværelsesspray en utrolig afkalkningsevne, men den er også biologisk nedbrydelig og miljøvenlig.

Velegnet til


Bath_suitable.png

håndvaske, brusekabiner, fliser, toiletter og andre syrefaste overflader

Instruktioner


Spray durgol badeværelsesspray på overfladen og anvend en svamp for at sprede produktet over større områder. Lad virke i maks. to minutter. Skyl derefter grundigt med koldt vand. Gentag på overflader med større kalkaflejringer. Aftørring er ikke nødvendig.

Vigtig information:

•Må kun anvendes på kolde, intakte og syrefaste overflader.

•Porøse overflader (fx fugemasse) bør først fugtes med koldt vand.

•Vær forsigtig, når produktet anvendes på overflader med linoleum eller andre coatede overflader (fx dekorative elementer). Ved tvivl bør man teste først på et skjult område.

Ingredienser


As per (EC) No. 648/2004 - Annex VII - Section D

Vand

Sulfaminsyre

Deceth-10

Parfume

Farvestof