Svenska Dansk | English

Hvad er durgol? 

 

En familievirksomhed med en tradition, der går tilbage til 1951

history.png

Maria DüringKeller, bedstemor til Düring AGs tre nuværende ejere, kom for mere end 65 år siden op med en stor forretningsidé, mens hun gjorde rent: Hun tog sagen i egen hånd i kampen mod stædige kalkaflejringer i hendes toilet, badekar og på hendes haner og udviklede et meget effektivt afkalkningsmiddel – durgol-mærket blev til. Entreprenøren tog afsted i sin bil på en reklameturné og hun var ikke bange for selv at rengøre potentielle kunders toiletter, iført elegant kjole og hat med et slør.

 

Schweizisk

Swiss.png
  • durgol har været det "oprindelige schweiziske afkalkningsmiddel", siden Maria Düring-Keller udviklede det meget effektive afkalkningsprodukt i 1951.
  • Virksomhedens produkter har altid været tro mod deres schweiziske rødder. I dag udvikles og produceres alle durgol produkter stadig i Schweiz (i Dällikon, nord for Zürich) og distribueres verden over.
  • Ikke kun indholdet, men også det meste af emballagen er produceret i Schweiz.
 

Fås i mere end 40 lande

history2.png

Produkterne har imponeret forbrugerne. Durgol, markedsleder i Schweiz og Østrig, er også populær uden for grænserne og tilgængelig i mere end 40 lande. Trods denne internationale succes har fabrikanten af rengøringsprodukter altid været tro mod sine rødder - durgol er udviklet og produceret udelukkende i Schweiz.

 
Swedish_flag.png
Denmark_flag.png

Nu tilgængelig i Sverige Danmark